okt 04

BESKJEDER       PRAKTISK       FORESTILLINGER       TURER       VENNEFORENING

mai 25

Nå er sommeren i gang for fullt!
Juni er nesten her og vi har allerede både gjennomført og fått forespørsler om mange forestillinger. Det er gøy!

Jeg håper dere alle er klare til å ta fatt på sommerens vakreste eventyr på Norsk Folkemuseum.

Mvh Signe 🙂

aug 30

Medlems-prisen for Norsk Folkemuseums Dansegruppe 2016/2017 er 2700 kr. Året regnes fra 29. august 2016 til 17. mai 2017 + Søndagsforestillinger sommeren 2017.
Vel møtt!

jul 07

Hei!

Fra 20. august 2016 blir den ny kode på jerndøra ned til Foredragssalen. Koden vil endre seg hvert år.

mai 10

God sommer alle sammen! Tusen takk for et spennende danseår med debut på Oslo-kappleiken, mange nye medlemmer i B1, B2 og B3, noen nye assistenter og musikere for gruppene,  julemarkeder med nye ideer for nissedans, fokus på Setesdalsgangar og tur til Setesdal, nytt og driftig styre i Dansegruppas venneforening, deltakelse i Bygda Dansar Akershus, forestillinger på Riksscenen, Uranienborghjemmet, Grefsenkollen, Holmenkollen, deltaking på Åpen scene på Dansens Hus under Dansens Dager, formidling av gammeldagse barneleker under museets arrangement «Tidsreisen anno 1769» osv, osv… Det er masse spennende å nevne og et fint danseår og se tilbake på!

Nå står Søndagsforestillinger og eksterne forestillinger for dør! Vi gleder oss veldig!

Meld dere til Søndagsforestillingene her: http://goo.gl/forms/6T5KIZhGg1

mar 18

Vil ønske alle en riktig god påske! Vi setter stor pris på innsatsen fra både barn, ungdom og foreldre i Dansegruppa! Det er veldig gøy å danse med dere hver uke! Håper dere får en fin ferie!

feb 19

Det er ingen øvinger til uka, altså i uke 8! God ferie, alle sammen! 🙂

feb 10

Dansegruppas venneforening har fått nytt kontonummer: 9044.11.72078. Det koster 500 kr i året 🙂

jan 29

7. mars og 4. april er U1 og U2/V så heldige å få beslk av superdanser Olaf Moen og superspilledame Johanne Flottorp som begge er eksperter i gangar og fra Setesdal!

Olaf Moen (37) er fra Akland ved Risør og bor i Kristiansand, der han til daglig jobber som vernepleier. Han har jobba med primært sang- og dansetradisjonene i Agder i snart 25 år, både som formidler, pedagog og tradisjonsbærer. Tradisjonene fra de østre delene av Aust-Agder har hatt sterkest fokus, og har de siste åra latt seg begeistre av den vestegdske musikken og dansen. Folkemusikalsk utdannet fra Valle, Rauland og NTNU. Leder i Kristiansand Spel- og Dansarlag, og er mye brukt som dommer på kappleiker. Velkommen til oss!

jan 14

Da er det 104 påmeldte til nyttårsdansefesten vår 21. januar!!! Det lover godt for god steming! Vi gleder oss

jan 06

Godt nytt år alle sammen! 2016 blir et år med flere medlemmer, flere spennende turer, flere forestillinger, gode og inspirerende øvinger, nye danser, flere dansefester, kjente og kjære og nye og spennende instruktører, fantastisk musikk og fine opplevelser med gamle og nye venner!! GODT NYTT ÅR! Vi starter opp med øvinger fra uke 2

okt 28

Dansegruppa vil danse nissedans på museet lørdag 05., søndag 06., lørdag 12. og søndag 13. desember 🙂 Oppmøte kl. 11:10 alle dager.

Lørdag 5. des danser vi kl. 12.30 og 15.00 (sølvguttene synger 14.00)

Søndag 6. , lørdag 12 og søndag 13. des danser vi 12.30. og 14.00 ( som før)

 

Link til påmeldingskjema finner du her

okt 05

Minner alle om foreldremøtet i kveld kl. 19 🙂 Ris, ros, planer og kake på menyen 🙂

okt 04

Vi ønsker å satse på våre instruktører og musiker og legger opp til faste fagseminar for alle som har ledet og spilt for gruppene gjennom året. Vi ønsker at alle skal få faglig påfyll, utvikle seg som pedagoger og diskutere målsetninger for gruppene. Sammen skal vi bli et endra bedre lederteam for våre medlemmer. Helga 5.-7. februar 2016 blir neste fagseminar og supermusiker og -instruktør Vegar Vårdal leder samlingen.

jul 31

Vi har begynt å tenke på høstens øvinger og besluttet å starte opp igjen i uke 37 (7. – 13. september).

Da kan vi endelig ønske Trine Sjølyst velkommen tilbake i lederstolen etter et års permisjon.

Gruppene beholder sine øvingstider fra i fjor:

Mandager: 

U1: 18.00-19.30

U2/V: 19.30-21.00

Onsdager:

B1: 17.30-18.20

B2: 18.30-19.30

Torsdager:

B3: 17.30-18.30

Hallinggruppa: 18.30-19.00

B4: 19.00-20.15

Vi ønsker alle dansevenner velkommen tilbake fra øvingsfri!

apr 27

Påmeldingen til sommerens forestillinger er nå lagt ut i tillegg til å være utsendt til dere på mail.

Du kan melde deg på ved å fylle ut dette skjemaet

Påmeldingsfrist er 3. mai og alle må oppgi 6 forestillinger da dere har anledning til å stille.

Etter fristens utløp begynner fordelingen av forestillingene. For å sikre en dato du kan må skjemaet sendes inn innen 3. mai!

For at Norsk Folkemuseums sommerprogram skal kunne gjennomføres må alle delta på minst 3 forestillinger i løpet av sommeren. I tillegg kommer St.Hansaften og 17. mai nå i sommerhalvåret.

apr 09

Øvingsplan frem til sommeren er nå lagt ut under «Praktisk» på denne siden.

feb 09

Dansegruppen følger som vanlig skolerutas ferieinndeling og tar fri i uke 8. Denne uken ønskes selvsagt alle dansere velkommen på øving før vi går inn i en to uker lang dansepause!

jan 02

Hei alle dansere og foreldre!

Jeg vil ønske alle et godt nytt danseår og velkommen til oppstart i dansegruppen fra og med uke 2 (5.- 11. januar).

Det blir øvinger i alle grupper fra første stund og vi holder på til midten av mai, med siste øving 14. mai før sommerens forestillinger tar til og vi alle får mer enn nok å gjøre med å danse og sole oss om hverandre. Enn så lenge skal vi glede oss over godt danseføre – i alle fall i foredragssalen.

Vel møtt!

des 15

Nå er julemarkedene over og det markerer avslutningen på dansegruppens aktivitet i 2014.

Jeg vil gjerne takke alle instruktører, musikere, venneforeningen, dansere og foreldre for uvurderlig hjelp og oppslutning gjennom hele året. Dere har stått på og på mange måter bidratt til å skape deres egen dansegruppe som alle kan være stolte av. En ekstra takk ustedes også til leder Trine Sjølyst som inntil september har jobbet visjonært og fremtidsrettet med gruppen. Det er så spennende. Jeg gleder meg til å se dere alle igjen til neste år og første øvingsuke som er uke 2 (5-9. januar).

Jobben med et spenennde vårprogram er godt i gang og det blir mye moro å glede seg til!