mai 10

GOD SOMMER! :-)

God sommer alle sammen! Tusen takk for et spennende danseår med debut på Oslo-kappleiken, mange nye medlemmer i B1, B2 og B3, noen nye assistenter og musikere for gruppene,  julemarkeder med nye ideer for nissedans, fokus på Setesdalsgangar og tur til Setesdal, nytt og driftig styre i Dansegruppas venneforening, deltakelse i Bygda Dansar Akershus, forestillinger på Riksscenen, Uranienborghjemmet, Grefsenkollen, Holmenkollen, deltaking på Åpen scene på Dansens Hus under Dansens Dager, formidling av gammeldagse barneleker under museets arrangement «Tidsreisen anno 1769» osv, osv… Det er masse spennende å nevne og et fint danseår og se tilbake på!

Nå står Søndagsforestillinger og eksterne forestillinger for dør! Vi gleder oss veldig!

Meld dere til Søndagsforestillingene her: http://goo.gl/forms/6T5KIZhGg1

Skriv et svar